Pozvánka na středeční demonstraci v rámci akce „Proč?Proto!“

Na nás je, zda chceme žít v zemi, kde si politik může dovolit úplně vše a stále zůstávat ve svém úřadě. Stále ovládat svoji chobotnici politiky, ekonomiky a médií.

Víme, že mnoho lidí ve své tíživé situaci chce volit ty, kteří jim slibují, že bude líp. Ale prosím podívejme se za oponu, ti vládci, kteří nedodržují základní pravidla, jako pan Babiš a Zeman, ti určitě zlepšení nepřinesou. Máme u nás i skvělé osobnosti, které mají základní pokoru a úctu k lidem. Ty hledejme a volme, prosím. Pak bude skutečně líp.

JE TO NA NÁS, KOLIK LIDÍ PŘIJDE VE STŘEDU 17. KVĚTNA V 18 HODIN NA NÁMĚSTÍ DR. E. BENEŠE V LIBERCI. KOLIK LIDÍ POZVEME. JAK BUDEME VOLIT. A JAKÉ TO U NÁS BUDE.

Naše požadavky trvají,
1) Smysluplné odvolání Andreje Babiše – tedy aby ministerstvo neovládal ani přes svého člověka a mohl tam proběhnout nezávislý audit.
2) Ústavní žaloba na prezidenta, nebo jeho odstoupení

———————-

Zde je text petice, která požadavky podporuje.
Podepisujte na: https://www.petice24.com/proc-proto

Proč? Proto! Petice za odvolání Andreje Babiše a Miloše Zemana

Ústava je víc než koaliční smlouva a prezident nemá být advokátem ministra financí!

Všechno už bylo řečeno a důvodů je tolik, že by už nezbylo místo na podpisy. Není třeba znovu opakovat nic víc než to, že pokud necháme Andreje Babiše a Miloše Zemana, aby na výklad Ústavy aplikovali princip „každý má právo na svůj názor“, bude tento princip brzy platit s dovětkem „nesmí ho ale říkat nahlas, pokud nesouhlasí s názorem vůdce“.

My, občané České republiky, vyzýváme senátory a poslance, aby bezodkladně učinili veškeré možné kroky k uvolnění Ministerstva financí z vlivu hnutí ANO, aby mohl začít důkladný audit.

a

aby zahájili jednání o ústavní žalobě na prezidenta.

Autorka petice: Šárka Fialová

 

Subscribe
Upozornit na
60 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Osobností prvního československého prezidenta, který se tolikrát nebál jít proti proudu, se dnes ohání kde kdo. Jaký ale ve skutečnosti byl, na to se
Pro všechny, které zajímá a kterým není lhostejný osud lidí, kteří nemají střechu nad hlavou, přinášíme pozvánku na zajímavou akci. formát akce: konference a
V úterý 24. října se bude v Liberci debatovat o dluzích a exekucích. Jak se na to dívají dluhoví poradci, exekutoři, zaměstanavatelé nebo třeba
Zajímá Vás, jak v Českých zemích probíhala kupónová privatizace, fenomén devadesátých let a jeden ze symbolů české restaurace kapitalismu? Kdo neměl možnost shlédnout unikátní