Odbory občanům Liberce: Přijďte s námi diskutovat!

Prohlášení libereckých dopravních odborů: Zástupci libereckých odborů vyzývají všechny občany Liberce, kterým není lhostejný osud jejich města i celé země, aby přišli během dopoledne ve čtvrtek 16.6. k stávkové, informační kampani na liberecké Fügnerově ulici.

Pojďme debatovat o příčinách stávky i celospolečenské krize!

Chceme přesvědčit naše spoluobčany, že náš protest je i v jejich zájmu, že už nemůžeme a nadále ani nebudeme ovcemi a loutkami v rukou vlády, která bere pracujícím lidem a těm nejpotřebnějším, aby mohla opět zvýhodnit ty nejbohatší a spekulativní kapitál!

Všudypřítomná korupce a zneužívání veřejných prostředků (tedy peněz nás všech) ve prospěch úzké skupiny vyvolených a jejich politiků dovedly celou zemi do situace, kdy se hrozí státním bankrotem. Mají mu údajně zabránit „reformy“, které neznamenají nic jiného, než další ožebračování nevinných a poctivých lidí.

O nutnosti reforem mluví často ti samí politici z těch samých stran, které nám před dvaceti lety slibovaly blahobyt a demokracii. Namísto toho přivedli zemi k situaci, kde existuje přímá úměra mezi nárůstem korupce a oklešťováním základních svobod a sociálních jistot. Nejde jen o budoucnost naši, ale i o budoucí životy našich dětí!

Ať s námi souhlasíte či nikoliv, přijďte ve čtvrtek 16. června 2011 od 9:00 na libereckou Fügnerovu ulici ke stávkové tramvaji! Informační místo Vám bude k dispozici po celý den! Dialog, který vláda odmítá, je základem demokracie!

Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Liberečané se konečně dočkají veřejných záchodků. Zásadní stavební akce, kterou město slibuje svým občanům již dlouhé roky, by měla začít v následujících měsících. Radnice
Zastupitelstvo města odsouhlasilo zvýšení daně pro velké firmy, jejichž podnikání a zejména areály zatěžují městskou infrastrukturu. Týká se to samozřejmě i velkých stavebních společností.
Jedna z libereckých ostud by se mohla stát minulostí. Chátrající redernovský zámek, který doplatil na privatizace 90. let minulého století, by se konečně mohl
Veřejná zakázka na rekonstrukci budovy URAN pod libereckým nádražím, kterou měl podle policie ovlivňovat majitel Syneru Petr Syrovátko, se opět prodražuje. Tentokrát o 17