Putovní veřejná sbírka „Dnes ty, zítra já“ aneb Hospic sobě

V měsíci dubnu byla pro občany libereckého kraje zahájena putovní veřejná sbírka „Dnes ty, zítra já…“ s podtitulem „HOSPIC SOBĚ“.

Sbírka je prováděna shromažďováním příspěvků na bankovním účtu, zřízeném výhradně pro tento účel a dvěma pokladničkami, které jsou putovní v oblasti libereckého kraje.

Přihlásit se o jejich umístění ve firmách, obchodech, městských úřadech atd. je možné na tel.734 435 302. Číslo sbírkového účtu: 717 378 4001/5500 Pokladničky započaly svoji pouť ve vstupní hale Libereckého kraje a v budově Nového magistrátu Města Liberce. Jejich aktuální umístění naleznete na našem webu. Sbírka je konána na dobu neurčitou.

Hospic svaté Zdislavy v Liberci

Vybrané prostředky budou použity na vybavení lůžkového hospice, pomůcek, zařízení a zdravotnického materiálu potřebného k poskytování hospicové paliativní péče. Přispěvatelé budou se svým souhlasem zapsáni na seznam dárců, který bude umístěn na webových stránkách Hospicové péče sv. Zdislavy, o.p.s. a na pamětní desce, která bude umístěna v budoucím Hospici sv. Zdislavy.

Předem ze srdce děkujeme všem za příspěvek a všechny přispěvatele ujišťujeme, že vybrané prostředky budou účelově použity s maximální obezřetností a efektivitou.

Hospic svaté Zdislavy v Liberci

Konání veřejné sbírky bylo řádně oznámeno Krajskému úřadu Libereckého kraje, který vydal osvědčení o konání sbírky pod číslem jednacím KULK 21344/2012. Osvědčení je k nahlédnutí na www.hospiczdislavy.cz.

Po ukončení sbírky bude na webových stránkách vyvěšeno oznámení o kontrole Krajským úřadem a schválení konečného vyúčtování veřejné sbírky.

Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
O vítězi tendru na opravu libereckého bazénu je rozhodnuto. Nejnižší nabídku podala firma Metrostav DIZ. K tlaku na nižší cenu přispěla i důsledná práce opozice,
Zpřístupněné jeskyně České republiky letos zahájí jarní sezónu dříve. Pět jeskyní Moravského krasu (Balcarka, Kateřinská, Punkevní, Sloupsko-šošůvské a Výpustek), Jeskyně Na Turoldu u Mikulova
Příběh rodiny na útěku ze Severní Koreje, Vasila, který zachraňuje lidi z fronty nebo Elly bránící svůj domov před těžařskou firmou. Festival Jeden svět nabídne
Zanedbané střední školství řeší vedení Libereckého kraje pět minut po dvanácté. Především v Liberci je kapacita gymnázií naprosto nedostatečná. Hejtman Půta tak pod tlakem kritiky