Proč nemůžeme jít se změnou, ačkoli by to na první pohled bylo logické.

Důvodem je osoba Jana Korytáře a vedení Změny.
Vedení Změny v čele s Janem Korytářem zneužilo ve volební kampani osobní data občanů. Vědomě porušili zákon.
Jejich kampaň byla pomlouvačná a podrazácká. Se svými spolupracovníky, v čele s dvorním redaktorem Tauchmanem, očerňovali soupeře pomocí údajných starých kauz, které tahají v případě potřeby ze svých „složek“.

 

Není to výjimka, ale praxe Jana Korytáře.

Jan Korytář dokáže podojit i Čmeláka. Z ekologického hnutí si dokázal udělat soukromý podnik. Transakcí přes Čmeláka chtěl více než zdvojnásobit, za pomoci Evropských peněz, cenu svého soukromého pozemku.

Na Čmeláka se přisály soukromé společnosti, kde jednatelem je opět Jan Korytář. Tím je hospodaření Čmeláka zcela neprůhledné.

Jan Korytář bojuje proti klientelismu a korupci. Je však zatím jediným zastupitelem Liberce, který porušil zákon o střetu zájmů, za což byl potrestán.

Respektujeme výsledek voleb a vítězům jsme pogratulovali.

Protože jsme zodpovědní, nechceme, aby Liberci vládl se svými praktikami Jan Korytář.

Na rozdíl od jiných stran, které se zaklínaly tím, že z těchto důvodů se Změnou nepůjdou, my na svém rozhodnutí trváme. Pokud víme, že je něco špatně, nenecháme se zlákat křesly a penězi.

Podplácení na nás neplatí!

Neblokujeme jednání.

Liberec má pozitivní možnost, kterou stále nabízíme. Koalici ANO, Starostů, ČSSD a TOP 09. Bude to stabilní vláda, která může rychle prosadit dobrá rozhodnutí, která zlepší život Liberečanů. Nebude zametat staré kauzy pod koberec, ani nebude pořádat nenávistné čistky a pomlouvačné kampaně.

Je nyní na Starostech, sociálních demokratech a TOP 09 pro co se rozhodnou.

Dnešním dnem zahájilo liberecké ANO svá vyjednávání.

20. 10. 2014
Zastupitelský klub ANO

Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
O vítězi tendru na opravu libereckého bazénu je rozhodnuto. Nejnižší nabídku podala firma Metrostav DIZ. K tlaku na nižší cenu přispěla i důsledná práce opozice,
Zpřístupněné jeskyně České republiky letos zahájí jarní sezónu dříve. Pět jeskyní Moravského krasu (Balcarka, Kateřinská, Punkevní, Sloupsko-šošůvské a Výpustek), Jeskyně Na Turoldu u Mikulova
Příběh rodiny na útěku ze Severní Koreje, Vasila, který zachraňuje lidi z fronty nebo Elly bránící svůj domov před těžařskou firmou. Festival Jeden svět nabídne
Zanedbané střední školství řeší vedení Libereckého kraje pět minut po dvanácté. Především v Liberci je kapacita gymnázií naprosto nedostatečná. Hejtman Půta tak pod tlakem kritiky