nášLiberec

Search

Vyjádření představenstva dopravního podniku k výpovědi soukromého dopravce BusLine

Dopravní podnik měst Liberce a Jablonce nad Nisou, a. s. obdržel krátce po jednání s vedením společnosti BusLine MHD s.r.o. výpověď smlouvy zavazující k zajištění výkonu závazků veřejné služby v hromadné dopravě.

„Odmítli jsme požadavek na úhradu další obdržené faktury. Své důvody vedoucí k tomuto rozhodnutí jsme dopravci při společném jednání sdělili,“ řekl Michal Zděnek, předseda představenstva DPMLJ.

Představenstvo dopravního podniku nyní bude jednat o další postupu s oběma akcionáři, Statutárním městem Liberec a Statutárním městem Jablonec nad Nisou. Akcionáři byli o situaci informováni.

Zajištění veřejné služby hromadné dopravy společností BusLine mělo smluvní plnění do konce roku 2019. Výpovědní lhůta je šest měsíců.

Tisková zpráva DPMLJ

Subscribe
Upozornit na
18 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hnutí ANO v Libereckém kraji oficiálně podalo kandidátky do krajských voleb a voleb do části senátu, které se uskuteční ve dnech 20. a 21.
Po několik let probíhala na Grabštejně rozsáhlá rekonstrukce objektu a stavební úpravy, které vyžadovaly i zásah do terénu. Význam lokality, statut národní kulturní památky
Společnost STEM/MARK, a. s., provede pro město sociologický průzkum za účelem ověření a rozšíření dat v rámci Místní agendy 21. V průzkumu město osloví
Na kandidátce hnutí Starostové pro Liberecký kraj pro podzimní krajské volby dostávají kromě zkušených a úspěšných politiků a starostů velký prostor také nové tváře.