Jdu na manifestaci homosexuálů

Rozhodla jsem se zúčastnit pochodu homosexuálů, který se koná v sobotu 13.8.2011 v Praze. Správnost mé podpory tomuto pochodu potvrdil svými homofobními aktivitami pan Bátora a pan prezident Klaus.

Pan prezident se navíc ještě diví, jak může dát záštitu průvodu homosexuálů člen konzervativní strany a primátor hlavního města.

Podle všeho bych měla být volič konzervativní strany. Jsem totiž takový řádný a spořádaný občan. Jsem pětadvacet let šťastně vdaná, mám dvě vychované dospělé děti, mám vysokoškolské vzdělání , manžel je top manager obchodní firmy a já jsem vedoucí pracovník ve zdravotnictví a od 18 let stále pracuju. Na vše, co máme jsme si sami vydělali.

Můj pohled na svět je vážně strašně moc konzervativní, jsem věřící a přesvědčená, že nikdo nikdy nevymyslí nic lepšího pro správné fungování světa a osobního života, než je desatero Starého zákona a „miluj bližního svého, jako sebe samého“ Nového zákona. To by měla dle mého mínění konzervativní strana podporovat.

A tak já si podporuju stranu Zelených a zúčastním se pochodu homosexuálů.

Halina Doležalová

Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Tak jsem si s kolegyní přečetla zveřejněné výsledky forenzního auditu na krajské záchrance. Lékaři i nelékaři tam mají nadprůměrné finanční ohodnocení. Zhruba o 40%
V říjnu roku 1989 jsem se vzorkem vlastní moče nedočkavě běžela do nemocniční laboratoře. Druhý den se moje tušení stalo potvrzenou skutečností. Jsem těhotná!
Na listopadové zasedání Komise zdraví a prevence libereckého magistrátu přijal pozvání radní Libereckého kraje Pavel Petráček (ČSSD). Na programu byla totiž hospicová a paliativní
Lidé v nemocnici podepisují petici na podporu požadavků Ing. Raise, člena dozorčí rady na prošetření nedostatků v hospodaření KNL a.s. na které upozornila v