27. Září, 2006

Zpět na krajský soud v Liberci doputoval z Nejvyššího správního soudu spor o bytí či nebytí základní školy v Ruprechticích. Jak uvedla regionální příloha Mf Dnes, Nejvyšší správní soud dospěl k názoru, že rodiče školáků se neměli právo odvolávat….

26. Září, 2006

Vlastní soukromé webové stránky spustil tento měsíc primátor Liberce Jiří Kittner (ODS). Čtenáři si podle nich mohou také uklohnit něco k snědku, neboť tu nechybí ani recepty z primátorovy kuchyně, a to ve složce, nazvané Kittnerova kuchařka….

25. Září, 2006

Má pravdu Transparency International, když označuje už několik let po sobě Liberec jako druhé nejzkorumpovanější město v republice? Zveme Vás na besedu o tom, jak to tedy je. Do diskuse se můžete zapojit i vy….

22. Září, 2006

„Korupce se těžko dokazuje. Navíc jsme malá země, kde se všichni znají se všemi, a rádi si vyhoví jen tak ze známosti. Samozřejmě, že něco jiného jsou peníze z veřejných zdrojů. Ty by se měly přísně hlídat,“ říká o korupci známý liberecký státní zástupce (dříve krajský, nyní okresní) JUDr. Ivan Bernátek. Rozhovor s ním…