Reakce na články redaktorky paní Zuzany Minstrové v Libereckém deníku

Je zřejmé, že Změna pro Liberec vylekala hezkou řádku nejen libereckých zastupitelů. Přístup Změny k tunelování veřejných prostředků, ke kterému současná i minulá reprezentace vedení města Liberec přispěla velkou měrou, nenechává spát jak představitele ODS a ČSSD, ale dnes i LO a USZ.

Proto spustili zběsilý a ničeho se neštítící hon na představitelé Změny zastupitele pana Korytáře, pana Baxu a slečnu Kocumovou .

Je žalostné, že svůj útok opírají o nenávistný a prostoduchý proslov předsedkyně liberecké KSČM, zastupitelky paní Lysákové.

Ano, městu chybí finance dnes už téměř na všechno. V tom má náměstek pan Jiří Šolc pravdu. Je pro něho ale těžké veřejně ukázat na toho, za kým dluhy jdou. Musel by mířit nejen na ODS a ČSSD, nyní již i na LO a USZ.

Ano, Změna jde proti všem, proti všem korupčníkům a tunelářům. Jejich nečestné a ziskuchtivé aktivity přivedly Liberec na pokraj finančního krachu.

Nechci a nebudu rozebírat jednotlivosti uvedené v článcích. Věřím, že soudný občan sám už dávno rozeznal pravdu od zoufalých pomluv.

Je mi líto, že k takovému lacinému psaní se snížila redaktorka paní Minstrová. Znám ji dlouho, bývala to nestranná, bystrá, nebojácná a objektivní novinářka. Škoda!

Po přečtení článků jsem odešla do přírody, mezi stromy. A ejhle-vztek je pryč, zůstala naděje, že se politické poměry v Liberci změní, že být poctivý bude normou a podvod bude zavrženíhodný.

Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Nejdříve je třeba zdůraznit, že Základní síť sociálních služeb v Libereckém kraji je třeba upravit a zrekonstruovat. Za celou dobu existence krajů nebyla základní
Vedení statutárního města Jablonec nad Nisou si je vědomé toho, že cena za pozemky u přehrady v lokalitě Tajvan je vysoká. V této výši ji majitel pozemků
Náš Liberec přináší znění dopisu historika umění a architektury Pavla Karouse, kterým se obrací na zastupitele města Liberec ve věci výstavy Socha a město
Vážená redakce „Náš Liberec“, vážení čtenáři, dne 25.5.2021 jste uveřejnili na Vašich stránkách rozhovor s Ing. Miloslavou Pošvářovou. Člověk, který se danou problematikou nezabývá,