Hlasující v anketě se v mírné převaze přiklonili k obavám ze změn na radnici

Poslední měsíc měli naši čtenáři možnost hlasovat v anketě, která se jich ptala na probíhající změny na liberecké radnici. Ač docházelo v anketě k opakovaným hlasováním, zejména ze strany odpůrců změn, nakonec výsledek nebyl úplně jednoznačný jako jindy. Nyní mohou naši čtenáři hlasovat v anketě nové, která se jich ptá, nakolik má radnice platit soukromá média, aby o ní referovala.

V anketě mezi prvním květnovým a prvním červnovým týdnem hlasovalo 360 lidí. 151 lidí označilo současné změny v úřednických postech za politické čistky. Zde je ale potřeba dodat, že právě k této variantě se nejvíce hlasovalo ze stejných IP adres či serverů, které mění IP adresy, což bohužel náš redakční systém umožňuje. 54 lidí poté vyslovilo obavu, aby změny v postech neohrozily chod úřadu.

139 hlasujících se vyjádřilo jasně pro změny na radnici, která je dle nich potřebuje jako sůl. Jako normální personální výměny probíhající proces označilo 9 hlasujících. Pouhých 7 účastníků ankety nemělo na věc jasný názor.

Tyto výsledky ankety i způsob hlasování některých čtenářů ukazují, že otázka skutečně ťala do živého. Zároveň ve výsledcích krystalizuje polarita názorů na tuto problematiku.

Dneškem počínaje mohou čtenáři hlasovat v anketě, která reflektuje jiné aktuální dění, respektive kauzu z prostředí liberecké politiky.

Poté, co vyšlo najevo, že město si za téměř půl milionu platilo soukromé televizní vysílání, se ptáme našich čtenářů – Má si město platit propagaci u soukromých médií?

Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Náš Liberec přináší otevřený pohled na to, jak, dle policie, probíhalo zadání miliardové zakázky na rekonstrukci plaveckého bazénu na Tržním náměstí v Liberci.
Investigativní zjištění našeho webu zajímají republiková média již týden. Poslechněte si jeden z nejsledovanějších českých podcastů, 5:59 Lenky Kabrhelové na Seznam Zprávách, který se
Reakce koaličních stran Starostů, ANO a Pirátů na nebývalou krizi důvěryhodnosti je ubohá. Bez jakékoliv sebereflexe vykládají aktuální korupční jako selhání jednotlivců. Opomíjejí ovšem
STAN/Starostové pro Liberecký kraj, ANO a Piráti vypověděli smlouvu ODS po sérii odhalení, které minulý týden přinesl Náš Liberec a která, dle policie, dokumentují,